contacteer mij

Loïs van Beek

Neem contact met mij op

Als u me wilt contacteren voel vrij om me te contacteren.

Ik ben een Nederlandse spreker die houdt van bloggen over de dingen te schrijven en te creëren die me in de wereld van technologie opwekken. Ik heb over gadgets sinds 2006 geschreven en ik werk aan mijn zeer eigen smartwatch. Mijn belangen zijn technologie, gadgets en fotografie. Mijn blog is over mijn avonturen en mijn ervaringen. Ik ben gelukkig om alle vragen over de producten van mijn blog te beantwoorden, of het een vraag over mijn eigen smartwatch of een vraag over de gadgets van anderen is. Ik houd van bloggen voor u te creëren en u uit te nodigen om mijn blog te bezoeken. Als u een vraag hebt dat u over mijn gadgets zou willen vragen te vragen toen gelieve me. Ik ben altijd open om te horen uw terugkoppel, als u van mening bent dat mijn blog aan u dan gelieve aan me nuttig is te schrijven en ik aan u zal antwoorden. Ik waardeer al uw commentaren.

Neem altijd een beeld en zet het op onze blog

Wanneer u een e-mail wilt verzenden, te gebruiken gelieve de vorm hieronder, zullen wij zo spoedig mogelijk antwoorden

Gebruik kort en aan het punt e-mail: U zult een e-mail krijgen die een gehechtheid bevat die naar u zal worden verzonden. Dit zal slechts voor ons gebruik zijn.

Voor vragen, verzenden de commentaren, of om wat raad over gadgets en gadgets te worden in het algemeen, ons een e-mail. Wij zullen blij zijn te helpen, en wij stemmen in altijd met uw ideeën.

Wij doen ons beste ervoor zorgen dat alle verbindingen op deze website nauwkeurig en bijgewerkt zijn. Wij hebben om dit geprobeerd te doen zonder enig onbehoorlijk kwaad te veroorzaken. Nochtans, als u gelooft dat om het even welke verbinding hier onnauwkeurig zou kunnen zijn, gelieve ons onmiddellijk te informeren en wij zullen de noodzakelijke maatregelen treffen om het te verbeteren. Als u om het even welke onjuiste informatie in om het even welk van onze inhoud vindt, gelieve te vertellen ons over het per e-mail.

Openingstijden